Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici

ro

13 Feb, 2017 10:20 3788 Marime text


Luna februarie este dedicata iubirii, iar reteta acestor minunate cornuri pufoase umplute cu crema de piersici este una dintre propunerile mele pentru un mic dejun delicios sau pentru o pauza dulce de la şcoală. In mod sigur le voi introduce pe lista preparatelor pentru sarbatoarea de Dragobete. Pentru crema de piersici am folosit o conserva de compot de piersici, in sirop slab indulcit.

Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici – Ingrediente (5 bucati)

Aluat Cornuri pufoase – Ingrediente 

  • 300 g faina
  • 1 ou mediu
  • 130 ml lapte
  • 30 g unt moale
  • 50 g zahar tos fin
  • 10 g drojdie proaspata/4 g drojdie uscata
  • 1 lingurita plina coaja rasa portocala
  • 1 varf cutit sare
  • 10 g unt (pentru uns formele pentru cornuri)
  • 1 galbenus + 2 linguri lapte (pentru uns cornurile)
  • zahar pudra vanilat (pentru pudrat cornurile)

Crema de piersici pentru cornuri pufoase – Ingrediente

  • 400 g piersici Sun Food (cantarite dupa ce le scurgem)
  • 150 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 3 galbenusuri medii
  • 1 ou mediu
  • 40 g amidon de porumb
  • 1 pastaie de vanilie (doar semintele)

Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro

Citeşte şi Tarta crocanta umpluta cu sunca si cascaval

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii