Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de misiuni ale jandarmilor constănțeni, în ultimele șapte zile

ro

11 Sep, 2020 13:55 2040 Marime text
  • Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pe linia comerţului ilegal cu produse de patiserie, (covrigi, gogoși, cornuri), fructe,(piersici, caise, fructe de pădure, mere glazurate) și  porumb fiert.

În ultima săptămână, au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, transmit reprezentanții Grupării Mobile. Jandarmii au aplicat 212 sancţiuni contravenţionale, dintre care 93 avertismente scrise şi 119 amenzi, valoarea acestora fiind de 59.400 lei.

Iată datele transmise de Gruparea Mobilă:

În perioada 04-11 septembrie a.c., peste 170 jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa şi pe litoralul Mării Negre, la Mamaia, Costinești și  Vama Veche.  Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 212 sancţiuni contravenţionale, dintre care 93 avertismente scrise şi 119 amenzi, valoarea acestora fiind de 59400 lei.

Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pe linia comerţului ilegal cu produse de patiserie, (covrigi, gogoși, cornuri), fructe,(piersici, caise, fructe de pădure, mere glazurate) și  porumb fiert.

•Recomandăm turiștilor să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, comerciantul respectiv nu are posibilitatea sa asigure condițiile optime de transport, depozitare si comercializare si nu poate elibera bon de casa cu care să justificați tranzacția comercială si riscați să achiziționați un produs neconform sau chiar nesigur care poate să vă afecteze sănătatea.
De asemenea,  jandarmii grupării au constatat  trei fapte de natură penală, dintre care  una în mod independent şi două în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi patru făptuitori.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii