Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornuri aperitiv cu cascaval

ro

08 Feb, 2017 09:17 8600 Marime text



Azi am testat o reteta noua de cornuri, dar de data acesta unele sarate, umplute cu cascaval, foarte bune pentru micul dejun, servite alaturi de platouri de aperitive, potrivite pentru pachetelul copiilor pentru scoala. Sunt moi in interior si crocante in exterior,  foarte bune atat calde, cat si reci.

Ingrediente

  • 620 grame faina
  • 200 grame iaurt
  • 200 grame lapte13 grame sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 galbenusuri
  • 35 grame drojdie
  • 250 grame unt 80% grasime rece (de la frigider)

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii