Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Melodia Zilei Horia Brenciu şi Delia – Inima nu vrea

ro

10 Oct, 2014 00:00 4423 Marime text
Colegi în juriul X-Factor, Horia Brenciu şi Delia au lansat videoclipul melodiei „Inima nu vrea”, care va fi inclusă pe următorul album al lui Brenciu. Compoziţia este semnată de Marius Văduva şi Horia Brenciu, pe versurile Luisei Luca Minelli.

Născută în anul 1982, în capitală, Delia a manifestat interes pentru muzică încă de mică. A urmat Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” şi cursurile Conservatorului de Muzică din Bucureşti. În perioada 1999-2003, a făcut parte din formaţia N&D. În prezent, artista se numără printre cele mai de succes cântăreţe din România. Dintre hit-urile Deliei amintim „Dale, „Doi în unu”, „Ipotecat”.

Originar din Braşov, Horia Brenciu a absolvit Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”, Academia de Teatru şi Film din Bucureşti şi Şcoala Populară de Artă din oraşul său. În vara anului 1993, la Costineşti, a avut loc prima apariţie televizată a lui Horia Brenciu, în cadrul unui concurs realizat de televiziunea română. În 2002, a format trupa HB Orchestra, proiectul său de suflet, cu are abordează genuri muzicale variate, precum pop, rock, jazz, latino, gospel sau country.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii