Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai urât mirositor om din lume Bărbatul care nu s-a mai spălat de 37 de ani (galerie foto)

ro

25 Jun, 2011 02:31 3640 Marime text

singh3_77959400.jpgUn bărbat din india, Kailash Singh, a refuzat să se mai spele timp de 37 de ani, convins fiind că astfel va reuşi să aibă în sfârşit un fiu, pe lângă cele şapte fiice pe care i le-a dăruit deja soţia sa.

Kailash Singh are 65 de ani şi nu s-a mai spălat şi nici nu şi-a mai tăiat părul, lung acum de aproape doi metri, din 1974. Decizia lui ţine de un ritual pe care l-a început la puţin timp după ce s-a căsătorit cu Kalavati Devi, acum în vârstă de 60 de ani, şi a fost o consecinţă a sfatului primit de la un preot, care l-a convins că numai aşa va puta avea un fiu. Kailash nu a renunţat la ritualul său nici când soţia l-a ameninţat că nu va mai face dragoste cu el, nici când aceasta a născut pe rând cele şapte fiice ale familiei şi nici măcar acum, la o vârstă la care numai medicina, cum s-a demonstrat în alte cazuri, i-ar mai putea ajuta să aibă un al optulea copil.

"Atmosfera" din jurul lui Kailash este probabil greu de imaginat numai din câteva fotografii, dar detalii precum faptul că în fiecare zi are grijă de vaci şi lucrează pământul, la temperaturi de 47 de grade Celsius, ar trebui să ajute la conturarea unei idei.

Totuşi, el se spală pe mâini şi la gură, iar în fiecare seară el face câte o "baie de foc", despre care este convins că îl curăţă ca la carte. Aceasta constă în a fuma marijuana, rugăciuni la zeul zindus Shiva şi dans în jurul unui foc, procedeu care, spune el, îndepărtează transpiraţia.

Membrii familiei sale au încercat la un moment dat să-l împingă într-un râu, însă nu au avut nicio şansă de izbândă, simpla idee de contact cu apa dându-i lui Kailash o forţă de nedescris. "S-a luptat cu noi şi apoi a fugit. Am încercat de mai multe ori să-l forţăm să facă un duş, dar opune o rezistenţă incredibilă. Spune că mai repede ar muri decât să facă o baie şi că s-ar răzgândi numai dacă i s-ar naşte un fiu", povesteşte soţia sa, adăugând că după atâţia ani de convieţuilre cu Kailash s-a obişnuit cu mirosul şi nu o mai deranjează. Fapt reflectat inclusiv de faptul că tot ea a cedat prima atunci când l-a ameninţat că între ei nu vor mai exista raporturi sexuale până când nu se va spăla.

Nici ironiile vecinilor nu l-au făcut să se gândească să facă o baie: "Copiii mă necăjesc şi strigă după mine că sunt nespălat, mulţi oameni fac asta. Ei nu îmi înţeleg decizia, dar nu mi-o voi schimba, pentru că aşa vrea Dumnezeu. Nu am un fiu, aşa că nu mă voi mai spăla vreodată. Poate o să o fac în următoarea viaţă".

Vezi galerie foto >>aici<<

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii