Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Lună nouă în Berbec. Focul creației

ro

11 Apr, 2021 09:58 2717 Marime text
Mă bucur sa petrecem împreună o zi cu energie puternică. De câteva zile se ”construiește” venirea sa, și variațiile termice ale Naturii ne-au influențat corpurile.
Săptămâna care s-a încheiat a fost una de multe eliminări, de eliberări de gunoaie, reziduuri și mizerii. S-au pus etichete de viroze, indigestii, astenie de primăvară, alergii, dermatite, eczme, colici renale sau diskinezie biliară. Dar în realitate, dedesubtul tuturor acestor denumiri de boală s-a aflat aceeasi circumstanță: un prea plin de gunoaie, acumulate în ultimele luni (ani) care abia așteptau să fie scoase la exterior.
”Curățenia de primăvară” a ajuns la maxim, la cei mai mulți dintre noi.
Nu doar corpurile noastre elimină. Și Sufletele noastre scot la suprafață emoții de care dorim să ne eliberăm: frică, neliniște, tristețe, iritare, nemulțumire, frustrare, furie.
Când știm ce se întâmplă, reușim să trecem cu mai multă detașare prin valurile de curățenii. Și să ajungem la lumină, fără să ne pierdem energia în jeluiri, plângăceli de copii răsfățați și dornici de atenție (”uite ce am pățit, bietul de mine”) sau revolte de adolescenți revendicativi (”nu este drept să pățesc asta, am mâncat sănătos, am făcut mișcare, mi-am făcut treaba; de ce eu?”).
Luna nouă în Berbec de astăzi ne aduce mult foc interior.
Berbecul este un semn de foc, primul semn (convențional) al zodiacului și având o energie deosebită: cea a încrederii în propriile puteri.
Astăzi este ziua de 11 (un număr maestru, al noilor începuturi și al noilor idei) și Soarele, Luna, Venus, Mercur si Chiron (planetoidul vindecătorului rănit) sunt în Berbec.
Avem astăzi noi idei și noi revelații despre vindecarea relațiilor romantice (Venus), a relațiilor de afaceri sau comerciale (Mercur) a tot ce se întâmplă în casa noastră și corpul nostru (Soarele și luna). Dacă știm să fim atenți la vibrația și puterea unei zile, o putem folosi pentru a eficientiza activitățile sale.
Pentru că vremea va fi caldă, însorită și frumoasă (Berbecul vine adesea cu mult soare), conexiunea cu Natura este în mod deosebit dorită și bine venită. Plimbați-vă în aer liber, în zone frumoase în care să fiți martorii vieții care revine în arbori, în lumea insectelor, păsărilor și pe toată Planeta.
Și odată cu aceasta, planificați să revină viața și în propriile voastre cămine.
Dacă aveți dificultăți de comunicare cu persoane din familie, astăzi este o zi excelentă să reușiți să spuneți ce aveți de spus, în exact cuvintele care pot produce efect.
Și dacă aveți dificultăți să începeți un proiect sau să vă apucați de curățenie, puteți astăzi să începeți, să inițiați totul. Lucrurile se vor așeza natural de la sine, odată ce Focul vieții și al creației este amorsat (inițiat).
Berbecul susține curajul de a acționa.
Gata cu gândirea și întorsul unei probleme pe toate părțile.
Astăzi ne punem bocancii, luăm rucsacul în spate, ne punem o șapcă pentru că soarele va fi puternic și pornim la drum.
Astăzi cerul este liber și senin.
Focul creației arde la maxim.
Folosiți energia zilei.
Și înfloriți ca o floare de primăvară.
Ce buchet minunat suntem cu toții - buchetul de flori al inimilor omenești!
Vă iubesc.

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii