Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Sub semnul lui Jupiter

ro

07 Jan, 2016 21:21 1852 Marime text


În cunoașterea medicală a antichității, organele corpului se aflau sub influența energiei anumitor planete din sistemul nostru solar.
Ficatul era ”patronat” de energia lui Jupiter – cea de-a 5-a și cea mai mare planetă a sistemului nostru solar.
O sincronicitate interesantă a fost începerea noului an 2016 (calendaristic) într-o zi de joi, aflată tot sub ”patronajul” lui Jupiter.
Iar pentru mine, personal, luna decembrie 2015 și începutul lui 2016, până pe 6 ianuarie) – au stat sub semnul măsurilor luate pentru echilibrarea ficatului și plexului solar (zonei pancreasului) – una dintre cele mai sensibile, delicate și afectate regiuni – la majoritatea oamenilor moderni.
În cultura Thai, zilele săptămânii au CULORI caracteristice, iar zilei de joi îi este atribuită culoarea PORTOCALIE – care în limba thai se numește exact precum fructul PORTOCALĂ.
Împreună cu toți oamenii, am ”marcat” trecerea ”calendaristică” între anii 2015-2016 (pe care am respectat-o ”ritualic” întrucât toți oamenii își ”centrează” atenția și astfel îi conferă ”realitate” acestui prag de trecere – ce nu are nici o corespondență în plan astronomic sau al Naturii).
Doar că propriul nostru ritual a fost cu suc de portocale bio, proaspăt stors – cu care am toastat la miezul nopți – urându-ne SĂNĂTATE. VIAȚĂ ȘI LUMINĂ.
Pe tot parcursul proiectului ”Ficat sănătos și fețe zâmbitoare” _ și acum, pe tot parcursul proiectului ”Aprindeți Soarele Interior” – am fost însoțită de ENERGIA PORTOCALELOR – ce sunt fructele cele mai ”cerute” de organism în această perioadă.
Ca și cum ceva din interior ȘTIE cât sunt de active pe ”curățenia” interioară.
Portocalele sunt fructele cele mai active pe curățarea ficatului (alături de celelalte citrice, desigur) – și favorizatoare ale drenajului limfatic și eliminării toxinelor.
Să consumați, dar să nu exagerați cu sucul de portocale!
Dacă mâncați ”normal” (adică ”de toate”) și beți 3-4 pahare de suc de portocale – este posibil să declanșați ”eliminări” de toxine – sub forma acizilor prin urină sau prin scaun – și să vă temeți că faceți ”infecție urinară”, ”hemoroizi” sau ”diaree” (pot apare usturimi la toate eliminările!).
Consumați cu moderație sucul de portocale – 1-2 pahare pe zi – ca atare, sau diluat cu apă (depinde în ce stare vă este stomacul!).
Dacă ați ales ”tradiția porcăriilor” și ați abuzat de ”cadavrele” de animale sacrificate pentru plăcerile oamenilor – sucul de portocale va veni ca un ”pansament” mângâietor pentru ficatul suferind și aflat în ”convalescență”.
Dacă ați mâncat ”vegetarian”, dar ați amestecat alimentele și ingredientele (cum se întâmplă adesea la mesele luate în grupuri de oameni – când se amestecă mâncatul cu vorbitul) – și acum sucul de portocale reprezintă un foarte bun medicament de susținut eforturile de curățenie ale tubului digestiv și ficatului.
Când am căutat pe Internet informații despre planeta Jupiter – am găsit imagini care m-au pus pe gânduri:
Nu-i așa că seamănă cu o portocală uriașă?
Planeta Jupiter este alcătuită numai din gaze, neavând în structura sa roci sau suprafețe solide. În schimb, are nenumărate ”luni” și sateliți naturali – pe care i-a atras și-i ține în jurul său (întocmai precum un rege își ține servitorii).
Planeta poartă numele celui mai important zeu din mitologia romană (numit și Zeus la greci) – ZEUL CERULUI, al ploii, zapezii, al tunetului și fulgerului.
În astrologie, Jupiter guvernează zodiac Săgetător (”semn al dreptății) și este numit ”Marele Benefic” – pentru că prezența lui favorizează dezvoltarea, creșterea și aflarea unui scop înalt în viață – cu abilitatea de a atinge un nivel mai înalt de înțelepciune, educație, putere și experiență.
Începerea anului 2016 sub semnul lui Jupiter – înseamnă un imbold de a depăși limitele cunoscutului și de a ne extinde orizonturile.
Anul 2016 se anunță un an excelent pentru EDUCAȚIE și AUTO-DEZVOLTARE – la cei care aleg să fie mai mult decât sunt în prezent.
Jupiter ne va face capabili să ne dezvoltăm dincolo de granițele stabilite de normele familiare sau sociale, de a înflori și ”fructifica”!
Esența anului 2016 va atrage următoarele energii: ECHILIBRU – ORDINE – ABUNDENȚĂ – OPTIMISM – ÎNCREDERE – BOGĂȚIE
FICATUL este ”uzina chimică” a corpului omenesc, în jurul căreia gravitează toate celulele noastre. Toate celulele corpului folosesc proteinele fabricate de ficatul nostru – din combustibilul primit prin hrană.
Așadar, și ficatul nostru este un fel de Jupiter printre organele corpului, fiind cel mai mare organ din corp (peste 1,5 kg) și de asemenea, având o constituție destul de moale (este plin de fluide, de sânge, limfă și bilă).
Sunt interesante toate aceste sincronicități la început de an 2016.
Vă mulțumesc tuturor că-mi sunteți alături și parcurgem împreună drumul vindecării, deschizându-ne treptat spre energiile Naturii și spre GHIDAJUL SUBTIL a tot și toate din jurul nostru.
Pentru că suntem o mica parte a Universului – suntem prinși în ”fluxul” de energie al Întregului și este o adevărată aventură să ”vezi semnele” și să navighezi pe liniile de energie ale lumii.
Vă doresc zile liniștite de început de an 2016 – să vă relaxați – să petreceți timp cu familia sau cu propriul suflet – să aveți grijă de ficat și să-l curățați cu citrice și să fiți atenți la toate mesajele subtile pe care le primiți continuu din jur.
Continui proiectul ”Aprindeți Soarele Interior” – cuplându-mă mereu la ENERGIA SOARELUI – ce strălucește zilnic pe cer – chiar dacă vremea de afară îmi îngheață dinții la o plimbare scurtă!
SOARELE A FOST PE CER aproape în toate zilele acestei perioade de 11 zile magică!
SĂ CREĂM ÎN VISE imaginea lumii de mâine!
Și să folosim LUMINA SOARELUI pentru a vedea mai bine fluxurile de energie!
Zile minunate de ÎNCEPUT tuturor!
http://www.centrulnatura.ro/sub-semnul-lui-jupiter/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii