Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zgonea urechează Guvernul de tehnocraţi

ro

06 Dec, 2015 16:55 1277 Marime text
 
Şeful Camera Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a avertizat cabinetul de tehnocrați că este nevoie de modernizarea administrației, dar nu pe seama celor săraci. El spune că este nevoie de modernizare, dar ar fi mai bine dacă s-ar eficientiza anumite sectoare economice.
 
Avertismentul lui Zgonea vine în contextul în care Guvernul a anunțat că îngheață momentan majorarea salariului la 1.200 de lei, fiind nevoie de studii de impact, dar a vorbit în schimb despre o reformă administrativă.
 
În opinia lui, tehnocrații nu trebuie să privească țara ca pe o simplă companie și să uite de oamenii care trăiesc în ea.
 
"Guvernul tehnocrat ar trebui ca în viitoarele sale inițiative economice să nu uite că o țară e mai mult decat o companie, o țară e alcătuită din milioane de oameni cu familiile lor, visurile lor, dorințele lor de a trăi mai bine. Iar rolul Guvernării e să ne ajute să trăim mai bine, să ne ridicăm ca țară. Nu te poți ridica dacă 2 din 5 romani sunt sub pragul sărăciei și lași această situație să continue. Te ridici doar când creezi condițiile ca toți românii să trăiască mai bine! Bucureștiul nu este Bruxelles și niciun sat sau orășel din România nu are prosperitatea unui sat sau orășel din Occident! Rolul nostru este să ajutăm românii să trăiască mai bine în Europa, guvernul tehnocrat nu trebuie să uite acest lucru. Dincolo de cifre și statistici se află viețile și speranțele unor oameni", a adăugat acesta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii