Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de tone de carne de cal au ajuns în Constanţa ca fiind de vită

ro

08 Dec, 2010 01:35 1563 Marime text

Trei persoane au fost reţinute de procurori, fiind acuzate că au tăiat mai mulţi cai, iar carnea acestora, aproape 30 de tone care era trecută în documente ca fiind de vită, au vândut-o mai multor magazine din Bucureşti şi din judeţele Vrancea, Constanţa, Prahova şi Alba.

Poliţiştii au descins la trei adrese din localităţile Ploscuţeni şi Homocea, iar în urma percheziţiilor au confiscat cantitatea de 6.500 de kilograme de carne.
Cele trei persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind acuzate de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor.

"Faţă de trei dintre ei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Procurorii vor analiza în termen de câteva ore, înainte de a expira reţinerea, dacă vor sesiza instanţa de judecată în vederea luării măsurilor preventive", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Vrancea, procurorul Paul Mihăilă.

Pe lângă cele trei persoane reţinute, în acest caz mai sunt cercetate în libertate şi altele, toate fiind acuzate că vindeau carne de cal care în documente era trecută ca fiind de vită.

Sursa: Cancan.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii