Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de șoferi vitezomani sancționați într-o singură zi pe DN22 Constanța-Tulcea. 8 conducători auto au rămas fără permis (galerie foto)

ro

20 Mar, 2019 09:21 4395 Marime text
La data de 19 martie a.c, polițiștii  structurilor de poliție rutieră din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, în baza planul de acțiune comun, au desfășurat activități pentru pentru creșterea siguranței în trafic.
 
Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, scopul acțiunii a fost prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.
 

”Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pentru depistarea şoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic.
 
În urma acțiunii, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Constanța au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale, dintre care 108 la nerespectarea regimului legal de viteză.
 
Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii