Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zboruri către Tallinn cu Nordica Airlines de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

ro

15 May, 2019 10:13 1481 Marime text
Din 15 Iunie 2019 se redeschid zborurile către Tallinn.
Plecările de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vor fi programate în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, până pe data de 28 septembrie 2019, alături de partenerul Nordica Airlines.

Orar de zbor
Zborul din Tallinn, capitala Estoniei, se va face la ora 6:05 şi se va sosi la Constanţa la ora 8:35. Plecarea din Constanţa către Tallinn va fi programată de la ora 9:10, iar la ora 11:45 se va ajunge la destinaţie.
Tallinn, capitala Estoniei, este un oraş ideal pentru vacanţe. Constănţenii vor regăsi aici confortul modernităţii, viaţa de noapte şi aventuri de neuitat într-o capitală bogată în scene culturale memorabile.
Estonienii sunt aşteptaţi, şi vara aceasta, la Constanţa, un oraş care merită vizitat pentru cei care iubesc natura, nisipul, vremea frumoasă şi sunt pregătiţi pentru zeci de surprize. Cea mai cunoscută staţiune este Mamaia, apreciată pentru plaje, beach-baruri şi viaţa de noapte.
Sursă foto https://www.facebook.com/Aeroportul.Constanta/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCobuEkooqtMGikPKK8o4Dl7P_inUuNLidqCEUd5o-_J5K_vDrFEhFs3tf3MJEqZ7-pu6PKEWIqWRgm
Mai multe despre Tallin https://www.nordica.ee/en/flights-and-destinations/where-we-fly/flights-to-tallinn/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii