Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:01 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită în Garnizoana Constanța Comandantul marinei militare române va primi vizita șefului Comandamentului MARCOM al NATO

ro

30 Jan, 2017 15:01 1386 Marime text
Șeful Statului Major al Forțelor Navale (SMFN), viceamiral dr. Alexandru Mârșu, va primi joi, 2 februarie, vizita Șefului Comandamentului Maritim Aliat MARCOM, viceamiralul Clive C.C. Johnstone, la sediul din București.

Potrivit SMFN, pe agenda discuțiilor se află subiecte referitoare la exercițiile multinaționale planificate și organizate de Forțele Navale Române (FNR) în anul 2017, precum și aspecte ale participării navelor militare românești la exerciții organizate de NATO, în perioada următoare.

De asemenea, potrivit sursei citate, vineri, 3 februarie, cei doi înalți oficiali militari vor face o vizită în Garnizoana Constanța cu ocazia ceremoniei militare de deschidere a exercițiului multinațional Sea Shield 17, planificată a se desfășura în clădirea Terminalului de pasageri din Portul Constanța.

La finalul ceremoniei este programată o sesiune de declarații de presă ce vor fi susținute de viceamiralul Clive C.C. Johnstone și viceamiralul dr. Alexandru Mârșu, având ca temă temă prezența navelor NATO în Marea Neagră la exercițiile organizate de Forțele Navale Române.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii