Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă, întâlnire cu Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu cu privire la un acord pentru alegerile prezidenţiale

ro

22 Jul, 2019 22:54 1337 Marime text
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat că a avut luni o întâlnire cu liderul Pro România, Victor Ponta, şi cu cel al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, precizând că nu a fost luată vreo decizie privind alegerile prezidenţiale, dar a fost începutul unor discuţii care să ducă la maximizarea şanselor pentru câştigarea acestora.

"Am avut astăzi o întâlnire la Vila Lac atât cu preşedintele Pro România, Victor Ponta, cât şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Am discutat despre un acord de cooperare în vederea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an, am discutat despre guvernare şi despre modul în care vedem un parcurs comun în următoarea perioadă. (...) Din partea preşedintelui Pro România, Victor Ponta, nu am avut încă un răspuns, de fapt nici nu i-am cerut încă un răspuns, au fost teme pe care le-am discutat şi până în 3 august sper să avem un răspuns. Am discutat şi cu domnul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu. Am vorbit despre guvernare, despre modul în care vrem ca anumite măsuri de guvernare să le gândim mult mai bine şi am vorbit chiar despre o restructurare a Guvernului în toamna acestui an, în momentul în care începe activitatea parlamentară", a spus Dăncilă, la Antena 3.


Ea a precizat că nu a fost luată încă o decizie privind susţinerea candidatului PSD la prezidenţiale. "După cum ştiţi, domnul Tăriceanu vrea să candideze din partea ALDE. În rest, în PSD s-a luat decizia de a merge cu un candidat PSD şi mâine se va decide cine va fi", a adăugat Dăncilă.

Sursă foto: Facebook/ Viorica Dăncilă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii