Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta Daca domnul Mitrea nu intelege politica noastra, drumurile se vor desparti

ro

29 May, 2010 08:16 1954 Marime text
05282041-798773929.jpgPreşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, în exclusivitate pentru AGERPRES, că pentru un eventual parteneriat cu PNL nu este nevoie de serviciile lui Miron Mitrea.

'Noi am votat toate moţiunile PNL, ei au votat toate moţiunile PSD. Nici nu a fost nevoie să ne înţelegem. Am votat aproape de fiecare dată împreună, cu mici excepţii, cum a fost Legea lustraţiei. Nu cred că avem nevoie de domnul Mitrea să ne pună la masă. Este o temă falsă, care să acopere şi să dovedească faptul că opoziţia în loc să se lupte cu Emil Boc şi Traian Băsescu îşi aranjează scaunele şi funcţiile. Iar dacă domnul Mitrea nu va înţelege acest lucru, drumurile noastre se vor despărţi', a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a exclus o singură alianţă în viitor, respectiv cea cu PDL.

Victor Ponta a contestat însă vocile din partid care cer o alianţă imediată cu PNL.
'Care sunt vocile alea? Domnul Mitrea? Care ne-a convins să ne aliem cu PDL în decembrie 2008? Acum a schimbat o literă şi e PNL. Oamenii au nevoie de altceva decât de aranjamente între partide pentru funcţii. Au nevoie de soluţii. Este un subiect fals şi Traian Băsescu îşi freacă mâinile de bucurie văzând că discutăm despre aşa ceva', a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă exclude orice fel de alianţă până la alegerile din 2012, liderul PSD a declarat: 'Nici vorbă de aşa ceva. Singura alianţă pe care o exclud este cu PDL. Dar lucrurile nu se discută aşa şi nici nu este momentul în care oamenii aşteaptă de la noi soluţii şi să-i blocăm pe cei de la putere. Văd că noi iarăşi încercăm să ne facem nişte aranjamente pentru funcţii. Pentru ce? Să-l pun din nou pe domnul Vosganian la Economie sau pe domnul Mitrea la Transporturi? Nu. Eu dacă sunt lider al partidului sunt ca PSD să îşi facă datoria faţă de cei care ne-au ales, şi nu faţă de şefii PSD-ului care eventual nu mai pot să stea fără funcţii'.

Victor Ponta se află, împreună cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la Piatra Neamţ, unde participă la conferinţa judeţeană de alegeri în filială.

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii