Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine va fi cavaler de onoare la nunta Elenei Băsescu

ro

30 Aug, 2012 14:14 1724 Marime text

Nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă a capitalei sub numele de Syda, va avea loc pe 1 septembrie, la Palatul Snagov şi, pe ultima sută de metri, sunt dezvăluite tot mai multe amănunte despre petrecere şi invitaţii care vor fi alături de cei doi.

Elena Băsescu a ales, pentru nunta sa, să o roage pe verişoara sa Raluca, fiica fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu, să îi fie domnişoară de onoare, în timp ce numele cavalerului de onoare este Codin Maticiuc, cunoscut sub numele de "Poponeţ" în lumea mondenă, un vechi prieten al miresei.

Cu Codin Maticiuc mirele, Bogdan Ionescu, ar fi avut o altercaţie cu cinci ani în urmă care ar fi pornit de la manechinul Raluca Zugravu, iubita primului şi un flirt al viitorului mire.

"Eu şi Elena suntem prieteni vechi şi foşti colegi de clasă, de liceu. Bogdan şi Elena m-au rugat să le fiu cavaler de onoare şi nu am avut cum să-i refuz atâta vreme cât Elena mi-a fost mereu foarte aproape atât ca prietenă, dar şi aproape de orfelinatul pe care îl am", a declarat Codin Maticiu.

http://www.realitatea.net/nunta-elenei-basescu-vezi-pe-cine-a-ales-ca-domnisoara-si-cavaler-de-onoare-te-va-surprinde_997863.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii