Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi care sunt modificările de pe ordinea de zi a şedinţei CLM

ro

20 Nov, 2012 16:30 838 Marime text

Proiectele cu numerele 18 şi 33 au fost retrase de pe ordinea de zi. Primul dintre ele face referire la modificara şi completarea articolului 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 398/28.08.2009, iar cel de-al doilea este un proiect de hotărâre ce priveşte transmiterea unor imobile ce aparţin domeniului public al municipiului Constanţa, din administraţia RAEDPP Constanţa, în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat.

Mai mult, există o ordine de zi suplimentară, pe care figurează patru proiecte noi. Printre acestea a figurat şi un proiect privind emiterea acordului Consiliului Local Constanţa în vederea transmiterii cu titlu gratuit a unui pachet de acţiuni din Portul Constanţa către Consiliul Local Constanţa. Acest proiect a trecut.

Reamintim că şedinţa ordinară a lunii noiembrie a Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa are loc astăzi. Pe ordinea de zi prezentată iniţial figurează 35 de proiecte de hotărâre. Printre acestea figurează mai multe proiecte referitoare la o serie de rectificări bugetare: rectificarea bugetului municipal pe 2012, a bugetului RADET Constanţa pe 2012, a execuţiei bugetului municipal pe trimestrul III al acestui an, a bugetului RATC Constanţa şi al RADPP. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii