Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune pentru părinţii care au cereri în aşteptare pentru înscrierea copiilor în creşă

ro

01 Aug, 2018 14:11 1872 Marime text
În cadrul ședinței de Consiliu local de ieri a fost aprobat proiectul de hotărâre privind închirierea unui spațiu cu destinația de creșă de către Serviciul Public de Asistență Socială Constanța. „Recunoaștem că avem un deficit de locuri și ne dorim să avem mai multe creșe. Mă bucur că avem, de la an la an, din ce în ce mai mulți copii pe raza municipiului Constanța. Serviciul Public de Asistență Socială va închiria un nou spațiu și sper ca anul acesta numărul constănțenilor care își lasă copilul la creșă să crească”, a precizat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.
Emil Mereuţă, şeful Serviciului Public de Asistenţă Socială susţine că a fost identificat un spaţiu pe bulevardul Brătianu care poate fi amenajat astfel încât să rezolve temporar cele peste 450 de cereri de înscriere în creşte aflate în aşteptare.
Abia în luna septembrie părinţii vor putea răsufla uşuraţi. Şi asta pentru că totul depinde de procedurile de achiziţie derulate în prezent de municipalitate pentru mandardarea creşelor existente. "Dacă sunt atribuite aceste lucrări, vom fi nevoiţi să mutăm copiii din creşele care intră în reparaţii în noul spaţiu de pe Brătianu. Oricum noi continuăm că căutăm şi alte soluţii pentru a răspunde cererilor părinţilor", susţine Mereuţă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii