Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:23 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verificări ale polițiștilor în complexuri rezidenţiale de locuinţe. Se acționează în mai multe locaţii din Capitală

ro

12 Oct, 2018 08:42 368 Marime text
La această oră, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează în mai multe locaţii din Capitală, pe linia verificării respectării legislaţiei în vigoare din domeniul pazei bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, a domiciliului, cu toate formele ce le implică acesta, precum şi pe linia legalităţii avizelor în domeniul construcţiilor, în complexuri rezidenţiale de locuinţe.
 
Potrivit Poliției Capitalei, verificările vizează legalitatea stabilirii domiciliului, cu toate formele pe care le implică acesta, modul în care este asigurată paza bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, precum şi cu privire la construcţiile ce alcătuiesc aceste complexuri rezidenţiale.
 
La controale participă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, care acţionează conform competenţelor ce le revin.
 

”Acțiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri” - au mai transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii