Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Varianta finală a proiectului de buget ar putea fi gata până mâine. Ce a declarat ministrul Eugen Teodorovici

ro

29 Jan, 2019 20:49 1456 Marime text
Discuţiile privind proiectul de buget vor continua marţi seara la Ministerul de Finanţe, iar varianta finală va fi comunicată miercuri, până în prânz, a declarat ministrul de resort, Eugen Teodorovici informează Agerpres.ro

Acesta a fost întrebat, la finalul discuţiilor cu primarii de municipii, dacă proiectul va fi publicat pe site-ul MFP în cursul serii de marţi.

"Nu. A rămas că discutăm la Finanţe în această seară şi mâine, undeva până în prânz, să comunicăm varianta finală", a răspuns ministrul.


El a precizat că au avut loc discuţii cu toate partidele pe marginea proiectului bugetului pe 2019.

"Am discutat cu toate partidele. Se discută deschis. Nu este cineva la birou la Finanţe care stă şi face undeva pe sub masă vreun buget", a mai afirmat Teodorovici.


Anterior, ministrul Finanţelor declarase, înainte de şedinţa Comisiei economice a Senatului, că proiectul de buget pe 2019 va fi publicat pe site pentru consultare publică după discuţia pe care o va avea cu reprezentanţii structurilor asociative la nivel local, menţionând că deficitul va fi "undeva la 2,55%".

"Despre buget vom discuta în momentul în care îl punem pe site pentru consultare publică, probabil că astăzi (marţi, n.r) o să avem acest buget, după discuţia cu cei din structurile asociative la nivel local o să punem pe site şi bugetul", a afirmat ministrul marţi la prânz. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii