Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:26 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanghelie Îl credeţi pe Mazăre atât de prost încât să ia 80.000 de euro comision prin off-shore?

ro

15 Apr, 2014 03:05 1563 Marime text
vanghelie"DNA nu trebuie desfiinţat. Arestările ar putea fi făcute şi fără mascaţi", a declarat Marian Vanghelie, la emisiunea JOCURI DE PUTERE, difuzată aseară, la Realitatea tv.
Iată şi alte declaraţii:
- Am fost de multe ori la DNA. La mine nu au venit cu mascaţii niciodată.
- Sunt sigur că Mazăre nu a fost chemat la DNA. Nu venea în Bucureşti, să se ascundă de DNA. Era la masă.
- Nu speria familia. Cea mai mare problemă care trebuie ridicată este ce au cu familiile noastre. Copiii, soţia, mama pot face infarct. Nu toată lumea poate să ducă astfel de lucruri. Există mandat de aducere.
- Nu cred că cei 20 de mascaţi rezolvă problema. Aceştia trebuie să intervină la clanurile mafiote. Mentalitatea a plecat de la Macovei, crezând că aşa se rezolvă problemele în România.
- Eu nu vreau să iau apărarea celor din PSD. Nu pot să nu văd că unii din PDL au fost judecaţi în libertate. Cine se bucură azi, să se gândească că la butoane vin alţi lideri. Trebuie să găsim formula democratică prin care cei care sunt vinovaţi să plătească.
- Este evident că indirect este şi un joc politic. E ok ce zice preşedintele, dând exemple gen Falcă, primarul de la Craiova. Aş vrea totuşi să fim atenţi.
- Ce se impută domnului Mazăre? Că a luat bani de la Elan. Îl credeţi pe Mazăre atât de prost încât să ia 80.000 de euro comision prin off-shore? Eu nu cred că Mazăre ia bani. Nu am o relaţie de prietenie cu Mazăre. El are nişte afaceri. Nu cred că are nevoie să ia 80.000 de euro.
- La primarul din Cluj a fost un comision în contul său. Putem spune că Mazăre este egalul lui Apostol? Nu putem.

Ti-a placut articolul?

Comentarii