Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmăriţi naţional și internațional, depistaţi de poliţişti. Ce măsuri au fost luate

ro

29 Sep, 2018 09:40 941 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.

Săptămâna aceasta,a fost clarificată situația în 199de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
 Poliţiştii de investigații criminale au depistat,în perioada 21 – 27 septembrie a.c., la nivel național,132 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori.
 
De asemenea, în această perioadă, au fost depistate și 67 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 48 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 4 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 5 persoane aveau sentinţe penale de internare în unitați medicale de specialitate.
 
Un bărbat, de 41 de ani, din județul Neamț, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 6 ani, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost depistat de polițiștii din Bacău, la data de 21 septembrie a.c., și încarcerat în Penitenciarul Bacău.
 
Un alt bărbat, de 26 de ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 9 luni pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri, a fost depistat, la data de 24 septembrie a.c., de polițiștii din Ilfov și încarcerat în Penitenciarul Rahova.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii