Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Traficul feroviar între stațiile Bixadu Oltului și Băile Tușnad, afectat de căderea unui copac

ro

10 Mar, 2019 16:27 1410 Marime text
Echipele de intervenție acționează la această oră  între stațiile Bixadu Oltului și Băile Tușnad pentru tăierea și îndepărtarea unui arbore care s-a prăbușit pe calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al  CFR SA, Oana Brânzan a  menționat că după eliberarea gabaritului se va acționa cu două drezine pantograf pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, care a fost ruptă de copacul prăbușit.

Pentru a permite accesul cu utilajele de intervenție în zona afectată, trenul Regio 4517 a fost  oprit temporar în stația Bixadu Oltului.

De asemenea, va fi îndrumată în stația Bixadu Oltului o locomotivă Diesel cu care se va circula pe segmentul Bixadu Oltului - Băile Tușnad până la finalizarea deranjamentelor la linia de contact, înlocuirea componentelor avariate și repunerea sub tensiune.

UPDATE trafic feroviar Bixadu Oltului - Băile Tușnad, ora 16.00

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că de la ora 16.00 circulația trenurilor pe segmentul Bixadu Oltului - Băile Tușnad - Tușnad Sat se desfășoară cu tracțiune Diesel.

Primele trenuri care vor tranzita zona menționată dublate cu locomotivă Diesel sunt R 4517 care circulă pe relația Brașov - Siculeni, și IR 1645 care circulă pe relația Brașov - Târgu Mureș Sud.



Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii