Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE1 #alegerilocale2020 - Stroe îi ia locul lui Țuțuianu. PSD Constanța a decis schimbarea candidatului pentru Consiliul Județean

ro

14 Aug, 2020 16:48 3154 Marime text
  • Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august a.c., în prezența majorității primarilor partidului din județul Constanța
  • La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat  Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța
UPDATE 1: Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a declarat pentru ZIUA de Constanța c[ propunerea colegilor din biroul județean și colegilor primari îl onorează și îl obligă în același timp să câștige alegerile la județ. “ Reprezentativitatea la ședința de a fost mare, au fost prezenți 98% din membri Biroului Județean și reprezentanți a 90% dintre primari iar votul pentru candidature a fost în unanimitate. Am să depun toate eforturile să nu dezamăgesc și dacă vom reuși în această competiție, o să fim în măsură să facem lucruri bune pentru județ așa cum au făcut și colegii mei până acum”, spune Felix Stroe.
Întrebat fiind dacă conducerea PSD centrală și-a dat acordul sau i-a solicitat să candideze în alegerile locale, Stroe spune că Bucureștiul nu a avut niciun amestec, candidatura sa urmând să fie validată în Comitetul Executiv Național, însă condiția era ca primul pas să se facă pe plan local, prin votul BPJ și al primarilor.
În ceea ce îl privește pe Horia Țuțuianu, Stroe a precizat că acesta rămâne în echipă dar și că schimbarea candidatului pentru Consiliul Județean nu a fost cu sânge pe pereți. “Nu ne dorim dezbinare, vrem să întărim echipa. Horia rămâne în echipă, de altfel a transmis și un mesaj foarte frumos colegilor pe care l-am citit în ședință”, a mai declarat președintele PSD Constanța.

UPDATE: La propunerea Biroului Permanent extins al PSD Constanța, candidatura lui Felix Stroe pentru funcția de președinte al  Consiliului Județean Constanța a fost apobată în unanimitate.

Alegerile locale se apropie iar în scurt timp vor fi depuse candidaturile pentru scrutinul din 27 septembrie a.c.
Biroul Permanent Județean al PSD Constanța reunit la Casa de Cultură  a decis  schimbarea candidatului filialei pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Biroul a validat retragerea lui Horia Țuțuianu din postura de candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.
La ședință participă și primarii PSD precum și președinții de organizații locale.
Vom reveni. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii