Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Percheziţii la Constanţa şi Năvodari Poliţiştii au dat de urma autorilor jafului comis de Paşti la o casă de amanet

ro

11 Jul, 2014 07:14 2475 Marime text
Poliţiştii efectuează la această oră zece perchiziţii domicilare la Constanţa. Conform primelor informaţii, sunt vizate persoane suspectate că au comis tâlhării. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE

Conform Biroului de presă al IPJ Constanţa, peste 50 de poliţişti pun în executare zece mandate de percheziţie domiciliară, opt pe raza municipiului Constanţa şi două în oraş Năvodari, la mai multe personae bănuite de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie. La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciilor Investigaţii Criminale, Investigare a Fraudelor, Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Ordine Publică, Acţiuni Speciale, ai Poliţiei Municipiului Constanţa şi Poliţiei Oraş Năvodari, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

UPDATE 2

Cel puţin zece persoane vor fi duse la audieri, conform unor surse din cadrul Poliţiei. Ulterior, procurorii vor propune arestarea preventivă a indivizilor reţinuţi. Conform unei informaţii primite pe surse, poliţiştii cred că printre cei vizaţi la percheziţiile de astăzi se află şi autorii jafului comis la o casă de amanet de pe strada Soveja, pe 21 aprilie anul acesta, în a doua zi de Paşti.  Amintim că două angajate care se aflau în interior la momentul atacului au fost ameninţate şi agresate. Indivizii au plecat atunci cu bani şi bijuterii.

UPDATE 3: Șapte persoane au fost reținute

Oamenii legii transmit prin intermediul unui comunicat de presă că în urma percheziţiilor desfăşurate astăzi, în judeţul Constanţa, la persoane bănuite de fapte cu violenţă, au fost ridicate calculatoare, telefoane mobile, dispozitive de înregistrare, un pistol şi muniţie, deţinute în mod ilegal. 7 persoane au fost reţinute.

În această dimineaţă, peste 50 de poliţişti din cadrul Serviciilor Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au desfăşurat 10 percheziţii domiciliare (8 în municipiul Constanţa şi 2 în oraşul Năvodari), la mai multe persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie, fapte comise în anul 2014.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Ordine Publică, Acţiuni Speciale şi ai Poliţiei Municipiului Constanţa şi Poliţiei Oraş Năvodari.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe calculatoare, telefoane mobile, dispozitive de înregistrare, un pistol cu bile din cauciuc şi  muniţie aferentă armelor de vânătoare, deţinute în mod ilegal.

12 persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Constanţa, pentru audieri. 7 dintre acestea  au fost reţinute pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentate Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie.

Alte 3 persoane, bănuite de participare la comiterea acestor fapte, au fost deja arestate în alte cauze.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al DIPI. Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii