Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. O mie de protestatari îi cer demisia “Jos Mazăre!”, strigă oamenii, care îi cer edilului să plece în Brazilia (galerie foto)

ro

11 Jul, 2014 15:50 2793 Marime text
Sute de constănţeni s-au adunat la această oră în faţa sediilor Primăriei, Prefecturii şi Consiliului Judeţean Constanţa, pentru a protesta împotriva administraţiei Mazăre. Oamenii au pancarte pe care sunt scrise diverse mesaje, cum ar fi: “Jos labele de pe Port”, ”Portul Constanţa este închis pentru vaporul cu baronii locali”, “Noi suntem povara voastră, voi sunteţi greşeala noastră” sau ”Nu suntem o favelă ”.
 
La eveniment sunt prezenţi şi reprezentanţii Asociaţiei Constanţa Ia Atitudine (ACIA), care strâng semnături pentru ieftinirea gigacaloriei în municipiul Constanţa.
 
În prezent a început să plouă, astfel că rămâne de văzut dacă organizatorii vor strânge 3.000 de participanţi la miting, aşa cum au anunţat.


UPDATE

Protestatarii au început să îl huiduie pe Radu Mazăre. Ei îi cer primarului să plece în Brazilia şi cer respect pentru femei şi pensionari. Oamenii scandează "Jos Mazăre!".

UPDATE 2

La protest participă şi pensionari. Potrivit spuselor lor, "Mazăre e un circar şi trebuie să plece!".

UPDATE 3

Primarul Radu Mazăre este parodiat chiar în faţa Primăriei pe care o conduce. La protest a venit şi un constănţean care îşi spune Momo şi care şi-a făcut apariţia într-o maşină decapotabilă, costumat în ... Radu Mazăre.

UPDATE 4

Cei aproximativ o mie de protestatari cer demisia primarului Radu Mazăre.

UPDATE 5

O simpatizantă a lui Radu Mazăre a fost evacuată de jandarmi în clădirea Primăriei. Aceasta a venit la protest în contrapondere cu organizatorii, purtând o pancartă cu mesaje împotriva şefului statului. Când au văzut-o, protestatarii au început să huiduie şi câţiva au încercat să forţeze gardurile instalate de jandarmi, iar aceştia au evacuat-o pentru a preveni eventuale incidente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii