Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu de amploare la un depozit de materiale de construcții din București. Zeci de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor (galerie foto+video)

ro

08 Mar, 2019 17:50 1797 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov au fost solicitați să intervină în această după amiază pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un spațiu de depozitare materiale pentru construcții, de pe strada Culea Nicolae din București. 

Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București Ilfov la fața locului acționeaza 10 autospsciale de stingere, o descarcerare și  două autoscări și Detașamentul Special de Salvatori.

Din rpimele informații suprafața afectată este de peste 300 mp.

Din fericire nu sunt persoane rănite. 

UPDATE. 1

500 mp este suprafața pe care se manifestă incendiul. În total sunt alertate 22 autospeciale de stingere, 4 autoscări, 2 echipaje de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori. 

Nu sunt persoane rănite. 

UPDATE. 2

A fost remis mesaj de catre IGSU, prin sistemul RoAlert, pentru avertizarea populației din zonă, din cauza fumului degajat.  Mesajul RoAlert a vizat Sectorul 2 + direcția București-Urziceni până la Petrăchioaia. 

Sursa foto/video: ISU București-Ilfov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii