Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe DN 3 la ieșire din Valu lui Traian către Constanța. O victimă este încarcerată (galerie foto+video)

ro

28 Oct, 2018 14:10 4640 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc în această după amiază pe DN 3 la ieșire din Valu lui Traian către Constanța. 

Potrivit ISU Dobrogea, din primele informații o victimă este încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier. 

UPDATE. 1

În accident au fost implicate două autoturisme, un Peugeot înmatriculat în București și un SUV Mercedes înmatriculat în Constanța. 

În SUV-ul Mercedes se afla și un copil de aproximativ un an. 

UPDATE: 2

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Constanța două persoane au fost rănite în accidentul dintre Valu lui Traian și Constanța.

Un pacient de aproximativ 50 ani, diagnosticat cu politraumă în comă și o pacientă de 21 ani, diagnosticată cu traumatism membru superior stând și membru inferior stâng, conștientă, au fost transportați la spital. .

UPDATE: 3

Potrivit IPJ Constanța, l
a data de 28 octombrie a.c , ora 13.55, o femeie, în vârstă de 74 de ani, a condus un autoturism Peugeot pe DN 3, dinspre Valu lui Traian către Constanța, iar la km 251 a efectuat manevra de întoarcere neregulamentară pe marcajul dublu continuu, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism Mercedes condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani. 

A rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, în vârstă de 48 de ani, din primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a unei tinere, în vârstă de 21 de ani din același autoturism. 

Ambii răniți se aflau pe bancheta din spate.

Autoturismul Mercedes circula în același sens de mers.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii