Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Băieţelul a fost preluat de DGASPC Constanţa Directorul unei grădiniţe din Constanţa susține că un minor ar fi fost ucis de tatăl său

ro

12 Oct, 2015 14:45 2683 Marime text
În această dimineaţă, poliţiştii secţiei 2 din Constanţa au fost sesizaţi de directorul unei gradiniţe din Constanţa despre faptul că a fost anunţată că un minor, care frecventa cursurile respectivei unități de învăţământ, ar fi fost ucis de tatăl său.
 
Poliţiştii deplasați imediat la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă.
 
Bărbatul pentru a motiva absenţa sa de la muncă a comunicat acest fapt colegilor, care au anunțat gradinitiţa şi poliţa.
 
Poliţiştii l-au condus la spitalul de psihiatrie pe bărbat, care era într-o stare avansată de ebrietate, iar minorul a fost preluat de DGASPC Constanţa.

UPDATE 1, ora 15.02

„A fost o sesizare de dimineaţă pe telefonul cadrelor de urgenţă pe secţia poliţiei din municipiul Constanţa. Am hotărât deplasarea echipei mobile la faţa locului, adică la domiciliul din Henri Coandă şi copilul a fost preluat. S-a instituit măsură de protecţie în cadrul unui centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Iar tatăl a fost internat“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa Mihaela Ristea, director adjunct al DGASPC Constanţa.

Potrivit directorului adjunct al DGASPC Constanţa, băieţelul are patru ani.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii