Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre presupusii hoti ai masinii lui Becali, care s-a sustras politistilor, a fost prins

ro

20 Feb, 2010 19:00 1872 Marime text

becali_2.jpgŞtefan Mărgean zis "Fănoiu", unul dintre presupuşi hoţi ai maşinii lui Gigi Becali, a fost prins, în această dimineaţă, într-un imobil din Sectorul 6 al Capitalei, acesta sustrăgându-se anchetei timp de mai multe luni, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Mărgean a fost prins la ora 5.00 şi în acest moment se află la instanţă, pentru confirmarea mandatului emis în lipsă pe numele său, au precizat sursele mai sus citate.

Ştefan Mărgean a fost ridicatîmpreună cu mai multe persoane suspectate de infracţiuni pe raza Capitalei.

Surse judiciare declarau în aprilie anul trecut că au existat scurgeri de informaţii şi că de aceea participanţi la furtul maşinii luiGigi Becalinu au fost găsiţi acasă în timpul percheziţiilor.

Şase persoane au fost trimise în judecată pentru furtul maşinii lui Gigi Becali, respectiv Constantin Stan, Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu,Niculae Tinel, David Stan Constantin, Adrian Stănilă şi Ştefan Mărgean. Ultimii patru s-au constituitpărţi vătămate în dosarul în care Becali a fost trimis în judecată pentru sechestrarea lor, după ce aceştia i-au furat maşina.

Dosarul hoţilor maşinii lui Becali se află pe rolul Judecătoriei Sectorului1.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii