Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR pregateste 'Cartea Neagra a BPN al PSD'

ro

04 May, 2010 14:42 1855 Marime text

050413481397807148.jpgMai mulţi membri ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) pregătesc 'Cartea Neagră a BPN al PSD', au declarat, marţi, pentru AGERPRES surse parlamentare.

Potrivit acestora, documentul va conţine dezvăluiri despre 'afacerile oculte ale greilor social-democraţi', precum şi detalii din interiorul PSD, care până acum au fost necunoscute publicului larg.

Membrii partidului nou-format au luat decizia de a reacţiona după materialele tip ''Armaghedon'', precum şi după ultimele atacuri la adresa conducerii UNPR din partea unor lideri social-democraţi.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, înaintea lansării oficiale a UNPR, că "un sfert dintre membri (grupului independenţilor, n.r.) acestuia au dosare la DNA, un sfert la ANI, iar un sfert au afaceri cu statul".
În opinia sa, cei care aleg să părăsească PSD "nu o să spună că e vorba de bani sau de afacerile care se pierd dacă nu mai sunt în relaţii cu puterea".

'De unde credeţi că li se dau contractele şi banii celor care migrează? Credeţi că le dă din buzunar domnul Oprea (ministrul Apărării, Gabriel Oprea - n.r.) sau le dă din buzunar domnul Nicolicea (deputatul independent Eugen Nicolicea - n.r.) sau domnul Boc (premierul Emil Boc - n.r.)? Le dă din buzunarul dvs. Faptul că astfel de oameni nu sunt transformaţi, aşa cum ar trebui, într-un simbol al ruşinii şi al înşelării electoratului, este doar o chestiune de timp. Pentru PSD, faptul că nu rămân alături de noi, cei care nu sunt depedenţi de banii puterii, este un proces dureros, dar absolut necesar şi benefic pe termen lung', a declarat la 14 aprilie, liderul PSD, într-o conferinţă de presă susţinută la Râmnicu Vâlcea.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că grupul independenţilor 'este o adunătură de parlamentari cu probleme', care speră că vor scapa de dosare sau vor primi funcţii şi avantaje pe care în opoziţie nu le mai aveau. Tot el anunţa că intenţionează să dea publicităţii în perioada imediat următoare lista parlamentarilor PSD care au plecat la UNPR, fiecare cu ce probleme are şi ce vrea.AGERPRES

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii