Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un profesor universitar de la o Școala Postliceală Sanitară, prins când primea mită

ro

31 Mar, 2016 17:17 1374 Marime text
 
În data de 30.03.2016, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, în baza ordonanței de delegare, l-au prins în flagrant pe S.I., profesor universitar, doctor la o Școala Postliceală Sanitară din Târgoviște care a primit, cu titlu de mită, suma de 300 de euro de la două denunțătoare, G.A.M. și M.A., eleve ale școlii, în schimbul redactării lucrărilor de absolvire și pentru promovarea examenului de absolvire.
 
În fapt, la data de 23.11.2015, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a fost sesizat cu privire la posibila săvârșire a unei infracțiuni de luare de mită de către suspectul S.I.
 
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că S.I. le-a pretins celor două denunțătoare câte 150 de euro în schimbul redactării lucrărilor de absolvire a școlii postliceale și pentru promovarea examenului de absolvire.
 
De asemenea, din actele de urmărire penală a rezultat faptul că suspectul i-a pretins unei alte denunțătoare favoruri sexuale în schimbul acelorași contraprestații.
 
S.I. a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii