Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:43 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un plutonier major a devenit erou la Tulcea

ro

18 Oct, 2018 20:37 3507 Marime text
Plutonier major Dorin Teodorov a fost numit erou la Tulcea după ce a intrat într-un imobil în flăcări din municipiul Tulcea și a reușit, împreună cu un alt cetățean, să salveze un bărbat prins în incendiu.

"Aflat după orele de program în curtea propriei case, colegul nostru a observat un nor gros de fum ridicându-se dinspre casele vecine. Ieșind imediat în stradă, a văzut un imobil în flăcări, iar primul gând care i-a venit în minte a fost acela că în interior poate fi cineva în pericol. A alergat către locuința incendiată și, împreună cu un vecin, au scos din aceasta un bărbat în vârstă de 55 de ani, care, intoxicat cu fum, era în imposibilitatea de a ieși din casă - salvându-i, astfel, viața", relatează Jandarmeria Română.

Plutonier major Teodorov Dorin este angajatul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea din anul 2003. Pentru modul de îndeplinire a misiunilor a primit în fiecare an calificativul ”Foarte Bine”, iar ”altruist”, ”responsabil” și ”curajos” sunt primele cuvinte folosite de colegii lui Dorin, atunci când li se cere părerea despre el.

Sursă foto: Jandarmeria Română

Ti-a placut articolul?

Comentarii