Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar pentru fetița unui subofițer din cadrul IJJ Tulcea, diagnosticată cu o boală extrem de gravă

ro

11 Nov, 2016 16:04 12581 Marime text
Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea a postat, în urmă cu scurt timp, un mesaj pe pagina de Facebook prin care solicită sprijinul cetățenilor pentru subofițerul Dorin Nicolae Teodorov a cărui fiică în vârstă de 11 ani a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă – leucemie acută limfoblastică.
 
„Jandarmii tulceni vă adresează respectuos rugămintea de a-l sprijini pe domnul Teodorov Dorin-Nicolae, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, a cărui fiică în vârstă de 11 ani a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă – leucemie acută limfoblastică.
 
Copilul jandarmului este momentan internat în Italia la Spitalul Ospedale Bambino Gesu, Piaza Sant Onofrio, numero 4, Pronto Soccorso, în vederea efectuării unor analize complexe și a intervențiilor medicale de specialitate.
 
Având în vedere faptul că tratamentul impune costuri foarte mari, ce depășesc cu mult posibilitățile familiei jandarmului, facem apel pentru a contribui la ajutorarea colegului nostru”, se arată pe pagina de Facebook a IJJ Tulcea.
 
„Noi, la nivelul unității am încercat și încercăm în continuare. Strângem sume de bani în continuare pentru colegul nostru, dar vă dați seama că nu putem să acoperim costurile. Sunt niște sume imense! Vor fi greu de suportat. Din câte am înțeles vor sta cam un an de zile în spital. Sperăm că Dumnezeu îi ajută și să fie bine!”, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, plutonier major Marian Ciubotaru, purtător de cuvând IJJ Tulcea.
 
Cei care vor să o ajute pe fetița subofițerul Dorin Nicolae Teodorov o pot face în contul deschis la BRD Groupe Societe Generale, pe numele Teodorov Maria :
RO95BRDE370SV27541783700 – în lei (RON)
RO91BRDE370SV27541863700 – în euro (EUR)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii