Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un internaut i-a reproşat premierului prezenţa la Euro 2016. Ce a răspuns Cioloş

ro

11 Jun, 2016 11:09 1503 Marime text
În această dimineaţă, premierul Dacian Cioloş i-a răspuns, pe Facebook, unui internaut care îi reproșa că a preferat să meargă la Euro 2016, în loc să rezolve problema voturilor lipsă.

„Ar trebui să vă preocupe dispariţia voturilor acum”, scria un utilizator Facebook. A venit şi răspunsul premierului Cioloş.

„Susținerea echipei naționale e o chestiune de simțire interioară în primul rând. Nu știu cât de bine dă (un exemplu e chiar reacția dumneavoastră), dar în astfel de cazuri prefer să fac ceea ce mă îndeamnă inima. Cât despre număratul voturilor, sigur că sunt preocupat de orice potențial derapaj al democrației, doar că în responsabilitatea de organizare a alegerilor, această parte legată de numararea voturilor ține de Biroul Electoral Central. Apropo de "țara arde", vreau să vă spun că românii care au fost pe Stade de France au fost un adevărat vulcan, mândrii de o echipă care a jucat foarte bine în fața echipei gazda care e și o favorită la acest campoinat. Eu unul sunt foarte mândru de ce au făcut în acest prim meci”, a scris Dacian Cioloș.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii