Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bebeluş şi mama lui, scoşi din nămeţi şi transportaţi la spital de jandarmi

ro

15 Dec, 2018 17:56 1860 Marime text
Un bebeluş în vârstă de o lună şi mama acestuia au fost scoşi din nămeţi de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, care acţionau la degajarea drumului DN 1D - Ciorani - Cioceni, scrie Agerpres.ro 

Potrivit IJJ Prahova, sâmbătă, între orele orele 10.35 -14.10, 48 de jandarmi şi 12 autospeciale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au acţionat pentru deszăpezirea căilor de acces la şase spitale din judeţul Prahova.

Totodată, arată sursa citată, un efectiv de 14 jandarmi au acţionat în zona DN 1D (Ciorani - Cioceni), pentru deszăpezirea drumului, care era blocat din cauza zăpezii viscolite şi troienite.

"După intervenţia utilajelor care au degajat artera de circulaţie de troienele de zăpadă, efectivele de jandarmi au acţionat cu ajutorul lopeţilor pentru deszăpezirea mai multor autoturisme şi autocamioane blocate. În timpul intervenţiei, un copil de aproximativ o lună de zile, împreună cu mama acestuia din localitatea Fulga, rămaşi blocaţi în nămeţi, au fost transportaţi de jandarmi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, deoarece acesta avea probleme medicale", precizează IJJ Prahova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii