Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Tulcea, cercetat penal pentru braconaj piscicol

ro

29 Aug, 2014 09:38 1462 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia  au confiscat 16 plase monofilament  şi 58  kilograme de peşte din diferite specii în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă.

Ieri, în jurul orei 06.30, poliţiştii de frontieră l-au  depistat, în zona lacului Trei Iezere, pe B.N. în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, în timp ce desfăşura activităţi de pescuit dintr-o ambarcaţiune din fibră de sticlă cu motor.

În urma verificării ambarcaţiunii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 16 plase tip monofilament în lungime totală de 670 metri şi 58  kilograme de peşte din speciile caras, lin,somn şi roşioară.
 
Întreaga cantitate de peşte a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, ambarcaţiunea, motorul şi plasele au fost ridicate în vederea  confiscării, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,deţinere şi utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii