Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Mihail Kogălniceanu a ajuns în spital după ce a fost bătut

ro

19 Sep, 2012 16:39 1341 Marime text
Marţi, la ora 23.30, poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Grupul Social Ceres se află o persoană agresată fizic.

Poliţiştii au identificat victima ca fiind R. I. (41 ani), din comuna Mihail Kogălniceanu, Grup Social Ceres, stabilind totodată, că aceasta a fost agresată fizic în noaptea de 17 spre 18 septembrie, de T.F., din comuna Lumina.

Întrucât rudele au considerat că starea sa nu era gravă în momentul în care victima a ajuns la domiciliu, acestea nu au solicitat sprijinul autorităţilor decât în seara zilei de 18 septembrie, când starea de sănătate a acestuia s-a agravat.

Persoana agresată se afla în stare de inconştienţă şi prezenta urme de violenţă pe membre şi în zona capului, fiind transportată cu un echipaj al ambulanţei la Spitalul Judeţean Constanţa, rămânând internată cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut închis şi hematom subdural.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs agresiunea urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii