Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:32 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Umiliţi de patron în timp ce îşi cereau salariile. Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a reacţionat (video)

ro

09 Aug, 2017 12:22 2368 Marime text


Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în care ar apărea patronul unei fabrici de textile din comuna Păulești, judeţul Prahova, care îşi jigneşte şi ameninţă angajaţii.

„Știe cineva în ce fabrica din România a fost făcută filmarea?”, întreabă consternată Lia Olguța Vasilescu, pe pagina personală.

Sute de reacţii au început să apară pe pagina de Facebook al Ministrului Muncii după ce aceasta a distribuit un video publicat de Observatorul Prahovean.

În filmare se poate auzi cum angajații unei firme de confecții din comuna Păulești, sat Găgeni sunt bruscaţi şi ameninţaţi de patron deoarece au îndraznit să-şi ceară salariile la timp. Bărbatul le vorbeşte prin intermediul unui translator depăşit de situaţia creată.

Potrivit observatorulph.ro,  administratorul societății se numește Dimitriou Antreas, un bărbat originar din Cipru, în vârstă de 71 de ani.

În mediul virtual atitudinea lui Eleftherios Vanellis nu diferă cu mult față de cea din realitatea, însă șocant este că acesta distribuie simboluri naziste lucru pedepsit de legea 107/2006 din România.

Sursă video: observatorph.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii