Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe un drum național. Două persoane au murit în urma unui accident rutier (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

14 Oct, 2022 09:46 1578 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ISU Prahova
Un accident rutier cu descarcerare s-a produs vineri, 14 octombrie, in comuna Paulesti, DN1. 

În eveniment sunt implicate 2 autoturisme. Din informațiile pe care le dețin la acest moment, 2 persoane sunt încarcerate și în stare de inconștiență. 

Pentru salvarea acestora și asigurarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor intervin: 1 ofițer, 14 subofițeri cu 1 autospeciala de stingere,  1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă., informează ISU Prahova. 

Pentru gestionarea operativă a evenimentului, intervine și elicopterul SMURD.  Victimele au fost extrase din vehicule. Din nefericire, medicul a declarat decesul ambelor persoane.

Potrivit sursei citate, în eveniment au fost implicate 3 persoane. A treia victimă (cetățean turc) este conștientă și transportată la spital.


Anunțul Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, în zona localității Păulești, județul Prahova, s-a produs un accident rutier în care 2 autoturisme au intrat în coliziune la intersecția cu DJ 155.

În urma impactului au rezultat 2 victime, decedate. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers Brașov - Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.
 
Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 60 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii