Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:41 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Prahova Șapte localități, inundate. Zeci de pompieri militari au intervenit pentru evacuarea apei din gospodării

ro

10 Jul, 2018 22:36 429 Marime text


Pompierii prahoveni au intervenit marţi seară cu motopompe, pentru evacuarea apei din case şi gospodării în Lipăneşti, Ploieşti, Târgşorul Vechi, Bărcăneşti, Păuleşti, Brazi şi Boldeşti Scăeni, acestea fiind inundate ca urmare a precipitaţiilor din ultimele ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, patru locuinţe, cinci gospodării, dar şi un garaj din localitatea Bărcăneşti au fost inundate din cauza precipitaţiilor abundente.

Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Lipăneşti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie şi o locuinţă, în localitatea Târgşorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă şi o gospodărie, în comuna Păuleşti la o locuinţă particulară şi în oraşul Boldeşti Scăeni la o locuinţă.

De asemenea, în municipiul Ploieşti, pompierii prahoveni au acţionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol. În localitatea Brazi pompierii au evacuat apa din două subsoluri de bloc.

În localitatea Păuleşti echipajele au acţionat pentru degajarea unui copac căzut pe firele de alimentare cu energie electrică.

32 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie a comunităţilor, precum şi pentru evacuarea apei din zonele inundate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii