Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea ameninta cu exproprierea pe cei care construiesc pe plaje private

ro

12 Mar, 2010 15:28 1760 Marime text

udrea_des.jpgMinisterul Dezvoltării Regionale şi Turismului vrea să modifice legislaţia privind exproprierile, pentru ca statul să poată prelua porţiunile de plajă aflate în proprietate privată pe care au fost ridicate construcţii şi să dărâme imobilele, a declarat, joi, ministrul de resort, Elena Udrea. "Vrem să expropriem construcţiile ridicate pe plajele care au ajuns în proprietate privată după anul 1990. Singura modalitate prin care poţi să-i dărâmi este să-i expropriezi", a afirmat Udrea la o dezbatere pe tema urbanismului. Ea a mai spus că ministerul pe care îl conduce poartă discuţii cu autorităţile locale şi intenţionează să inventarieze construcţiile de pe plaje.

Sursa: Impactnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi 12 Mar, 2010 19:51 Exproprierea ar fi un abuz si un atentat la drepturile de proprietate. din 1990 incoace, Romania fabrica legi care sa convina de la un guvern la altul; de exemplu in 2003 s-a desfiintat planul urbanistic de la 2-mai, samd. Cine sufera? Omul ca persoana privata. Guvernele vin si de duc, si ramine raul facut...
  • radu 12 Mar, 2010 14:04 iaca ceva bun.!!!.. dar actiunea trebuie dusa si la BUN SFARIT... hmmmm nu la stadiu de intentie!!