Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turist grav ranit la gat de o bucata de sticla smulsa de o rafala de vant

ro

27 Jul, 2010 13:11 1289 Marime text

Medicii din Constanta se lupta sa salveze viata unui turist care a cazut victima unui incident teribil, petrecut in statiunea Eforie Nord.

Barbatul, care este din Suceava, a fost grav ranit la gat de o bucata de sticla smulsa de o rafala violenta de vant dintr-un panou solar al unei case.

Incidentul s-a petrecut luni seara, in jurul orei 20. Suceveanul in varsta de 33 de ani se intorcea de la plaja impreuna cu familia si cei doi copii.

De teama sa nu fie surprinsa de furtuna, familia incerca sa ajunga mai repede la vila pe care o inchiriase pentru cateva zile.

Cand au ajuns insa in fata vilei, o rafala puternica de vant a smuls o bucata de sticla din panoul solar de pe acoperis, iar barbatul a fost doborat la pamant, plin de sange.

Alertati, vecinii au venit in graba si au incercat sa-i acorde primul ajutor. In cele din urma, barbatul a ajuns la spitalul din Constanta, iar acum este atent supravegheat de medici.

Locuitorii zonei spun ca au auzit un zgomot puternic, iar apoi au auzit copii plangand. Au crezut ca rafalele de vant au doborat un copac. Cand au iesit insa afara, l-au vazut pe barbat zacand. Oamenii au chemat imediat ambulanta.

Odata ajuns la spital, barbatul a fost dus in sala de operatii, iar medicii au reusit sa opreasca hemoragia. Bucata de sticla i-a perforat insa un plaman, iar doctorii raman ingrijorati cu privire la starea de sanatate a pacientului.

La locul incindetului, in schimb, localnicii discutau aprins despre cele intamplate. Oamenii cred ca panoul solar nu a fost bine chituit.

Si la Constanta, din cauza vantului puternic se putea produce o nenorocire. O rafala a doborat doi copaci care au zdrobit o masina. Ocupantii abia ce iesisera din autoturism si se indreptau spre o terasa. Au privit ingroziti intreaga scena

Cu gust amar, soferul spune ca masina nu este asigurata, iar acum este decis sa dea in judecata primaria ca sa isi recupereze paguba.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii