Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimisă în judecată după ce a încercat să mituiască. Ce sumă de i-a oferit militarului și ce a cerut suspecta în schimb

ro

15 Nov, 2017 16:47 1034 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava efectuează cercetări față de suspecta L.E.P. pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență prev. de art.292 alin.1 Cod penal. Dosarul penal s-a constituit în baza denunțului unui subofițer de jandarmi din cadrul IJJ Suceava.
 
Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că la data de 14.11.2017, un cadrul militar MAI, subofițer al IJJ Suceava care se afla în executarea misiunii de pază și menținerea ordinii publice la obiectivul 'Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava' situat în complexul Iulius Mall Suceava, a fost abordat de suspecta L.E.P. care i-a solicitat ca în schimbul sumei de 200 ron să-și folosească influența pe lângă angajații instituției publice mai sus amintite în vederea urgentării depunerii dosarului pentru înmatricularea unui autovehicul.
 
La data de 15.11.2017 procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale in personam față de suspecta L.E.P. pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență prev. de art.292 alin.1 Cod penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii