Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei fete moarte Începe judecata în dosarul Beirut. Motivarea Judecătoriei Constanţa

ro

06 Oct, 2015 09:49 1956 Marime text
 
Începe judecatata în dosarul în care George Karam este acuzat de „infracţiunii de distrugere din culpă, în formă agravată, având ca urmare un dezastru“.
 
Decizia a fost luată de judecătoarea Ştefania Pârlogea.
 
Lui George Karam i s-a schimbat controlul judiciar în sensul că i se permite să părăsească judeţul Constanţa, însă nu are voie să părăsească limita ţării. 

George Karam este acuzat de două infracţiuni de distrugere din culpă, una în formă agravată, de infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, de infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale ale existenţei acestora - formă agravată, de infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, de infracţiunea de construire fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, de infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi de 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Amintim că Restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.

Motivarea Judecătoriei Constanţa poate fi vizualizată în secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii