Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:56 15 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei dintre minorii care ar fi violat fata unei avocate, încarcerați în Centrul de detenţie Tichileşti

ro

10 Dec, 2015 12:41 1066 Marime text
 
Trei dintre minorii judecați și condamnați pentru că ar fi violat fata unei avocate, au fost încarcerați în Centrul de detenţie Tichileşti din județul Brăila.
 
„Au fost depistați V S-A și  I D.-C, ambii de 17 ani și C-F, de 18 ani, cu toții din Constanța, persoane față de care instanța a luat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centrul de detenţie pe 3 ani, 3 ani și 6 luni și respectiv 3 ani pentru comiterea infracţiunii de viol.
Cei în cauză au fost escortaţi şi încarceraţi în Centrul de detenţie Tichileşti, județ Brăila”, potrivit unui comunicat al transmis de reprezentanții poliției.
 
Vă reamintim că, în noaptea de 14-15 decembrie 2013, „profitând de starea părţii vătămate, minoră, şi de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima consimţământul, minorii au condus-o pe partea vătămată la locuinţa unuia dintre ei, lipsind-o de libertate, unde doi dintre ei au întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată, contrar voinţei acesteia, fiind încurajaţi şi susţinuţi fizic de către un alt tânăr present”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii