Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:05 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga Trebuie să câștigăm alegerile în 2016, iar semnalul se dă la locale

ro

19 Sep, 2015 17:47 662 Marime text
Copreședintele PNL Vasile Blaga le-a transmis peste 1.000 de aleși locali liberali, reuniți astăzi la Poiana Brașov, că alegerile de anul viitor trebuie câștigate, atenționându-i totodată că va propune Consiliului Național al partidului să fie desființate conducerile organizațiilor care nu vor avea performanță.

„Cei care conduc organizațiile și nu înțeleg că baza partidului sunt primarii, președinții de Consilii Județene, consilierii locali și județeni nu-și merită funcțiile. Anul electoral care urmează este extrem de important. Știm cu toții, semnalul se dă la locale. Semnalul se dă în București și așteptăm performanță de la organizațiile din București. Semnalul se dă din capitalele istorice: la Iași, la Cluj, Timișoara, Craiova, Constanța, de unde așteptăm performanțe, cum așteptăm performanțe de peste tot. Sigur, suntem un partid democratic, avem conduceri în toate județele, dar le-am spus și vineri în Colegiul Director celor care conduc județele: nu vă desemnați candidații la masa verde, nu o fac nici eu, nici doamna Gorghiu, pentru că, să fie clar, voi propune în Consiliul Național al acestui partid ca să fie desființate conducerile ultimelor 10 organizații ca performanțe. Noi trebuie să câștigăm alegerile", a subliniat copreședintele PNL, citat de Agerpres.

Copreședintele PNL și-a exprimat convingerea că, așa cum anul trecut partidul s-a bazat pe aleșii locali pentru alegerea președintelui României, așa se va baza și la alegerile din 2016.

Sursa foto: www.rfi.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii