Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie. Vânător, rănit mortal de mistrețul pe care îl împușcase de trei ori

ro

22 Jan, 2019 18:11 1814 Marime text
Un vânător din Satu Mare, în vârstă de 58 de ani, a fost rănit mortal de mistrețul pe care îl împușcase de 3 ori, scrie observator.tv.

Animalul sălbatic a dat un ultim atac, cu care a reușit să-l rănească fatal pe vânător, la picior, provocându-i o puternică hemoragie.

Vânătorul ar fi chiar pădurarul din Dobra, povestesc localnicii, iar evenimentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 ianuarie.

Presa din Satu Mare precizează că bărbatul se afla la vânătoare, iar după ce a reușit să împuște mistrețul de 3 ori, animalul tot nu s-a prăbușit.

Mistrețul a pornit într-un ultim atac asupra bărbatului, reușind să-l rănească fatal la picior, cu colții, probabil secționându-i artera femurală, după care și-a dat ultima suflare la câțiva metri distanță.

Bărbatul s-a prăbușit și el la pământ, cu o puternică hemoragie. El a fost găsit de un cioban care a auzit împușcăturile și a chemat salvarea.

Din păcate, în drumul spre spital, bărbatul a intrat în comă iar în cele din urmă a decedat, potrivit informatia-zilei.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii