Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie. O fetiță de 3 ani, căutată de pompieri după ce a alunecat și a căzut într-un râu

ro

23 Jul, 2018 19:54 1132 Marime text
Pompierii ISU Neamţ încearcă să găsească trupul unei fetiţe de trei ani care ar fi căzut, luni seara, în canalul betonat al râului Cracău, în oraşul Roznov, informează Agerpres.ro. 
 
Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Adrian Rotaru, a declarat, pentru AGERPRES, că rudele copilei au sunat la 112 şi au solicitat intervenţia salvatorilor după ce aceasta ar fi alunecat pe marginea de beton a canalului şi a fost luată de ape.
 

'Din primele informaţii, se pare că fetiţa ar fi alunecat, dar deocamdată nu a fost stabilită cu certitudine această ipoteză. Am înţeles că şi mama fetiţei, dar şi alte persoane au încercat să o scoată pe fetiţă din râul Cracău, dar curentul este foarte puternic şi victima a fost trasă la fund. La faţa locului se află un echipaj ISU cu barcă şi se fac căutări', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

 
În zona în care s-a produs tragedia s-au mai înregistrat şi alte situaţii similare. Familiile care locuiesc acolo obişnuiesc să spele covoarele pe marginea de beton a râului în timp ce copiii se joacă nestingheriţi şi riscă să alunece în apă.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii