Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie de Rusalii. Un militar de la o unitate din Bucureşti a fost găsit decedat lângă un pârâu din judeţul Olt. Poliţiştii au deschis o anchetă

ro

27 May, 2018 17:24 2385 Marime text
Un tânăr în vârstă de 30 de ani, militar la o unitate din Capitală, a murit duminică, după ce s-a electrocutat la pescuit, în localitatea Mărgineni Slobozia, din judeţul Olt informează RomaniaTV.net. 
 
Tânărul, care se afla în vacanţa de Rusalii a atins cu undiţa firele de înaltă tensiune situate de-a lungul pârâului Plapcea, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
 

"În urma unui apel prin SNUAU 112, am fost sesizaţi de către o femeie din Scorniceşti despre faptul ca un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la pescuit, ar fi atins cu undiţa firele de înaltă tensiune, electrocutându-se", a declarat reprezentantul IPJ Olt.

 
Medicii chemaţi în ajutorul tânărului nu au putut face altceva decât să constate decesul.
 

"Un coleg cu care plecase la pescuit a anunţat că este electrocutat. Acolo s-a deplasat o ambulanţă cu echipaj B2 şi una cu medic. S-a făcut protocolul de resuscitare, dar concluzia este negativă, cu declararea decesului", a afirmat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, Alina Duminică.

 
Poliţiştii au deschis un dosar penal, urmând să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.
 
Surse din localitate spun că bărbatul era militar la o unitate din Capitală şi mersese acasă, la familie, de Rusalii.

Sursa:  RomaniaTV.net. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii