Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 5 Realitatea TV trasnai ale copiilor de politicieni

ro

24 Dec, 2009 20:23 2633 Marime text

mazare-nazi2.jpgElena Băsescu - Barbie din Parlamentul European


Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a dat lovitura în acest an. Nu a mai fost vedeta tabloidelor ca-n anii precedenţi, când relaţia sa cu Andrei Hrebenciuc a făcut deliciul publicului, ci s-a avântat în plină bătălie politică. În primăvară a suprins pe toata lumea anunţându-şi dorinţa de a candida la alegerile europarlamentare din vară. Scandalul cu Alina Mungiu-Pippidi, care i-a contestat candidatura pe listele PD-L, a împins-o pe Elena să-şi dea demisia din partid şi să se înscrie în cursa pentru un scaun de deputat european ca independentă.

A avut şi ceva cuvinte grele la adresa intelectualilor contestatari. A spus despre ei că nu înţeleg disciplina de partid. După care s-a dus de două ori la televiziunea "mogulului" duşman al tatălui sau - Dan Voiculescu - pentru două interviuri antologice. Unul cu Lucian Mândruta, celălalt cu Victor Ciutacu. Aici a aruncat o bombă: autointitulata EBA (după numărul de la maşină, cum mărturisea, n.red.) a spus că ar fi de acord cu legalizarea drogurilor uşoare, dacă ar fi pusă în postura de a vota aşa ceva în Parlamentul European.

Ştirea a făcut senzaţie, iar a doua zi mezina prezidenţială a dat înapoi. Timid însă. Pe 6 iunie, cu sprijinul larg al partidului, EBA a câştigat scaunul de europarlamentar şi s-a întors acasă. Acasă în PD-L. Traian Băsescu, cel care de-a lungul campaniei europarlamentare spusese că nu a fost de acord cu implicarea fiicei sale în politică, a venit la sediul din Ghencea pentru a-şi îmbrăţisa copilul. De acum încolo le transmit tuturor că sunt doi Băsescu în politică, declara mezina familiei.

Extrem de discretă în apariţiile publice de atunci, europarlamentara Elena Băsescu - cea descrisă de presa internaţională drept păpuşă Barbie care a coborât de pe podiumurile de modă - a vorbit de câteva ori în plenul europarlamentului şi a apărut de câteva ori alături de tatăl său în campanie. În presă se strecurase şi un zvon că s-ar mărita cu prietenul ei, cu "nume ciudat", după cum remarca Traian Băsescu, Bogdan Syda Ionescu. În seara primului tur din 22 noiembrie a fost la partid, alături de tatăl său, pentru a savura victoria.

Prigoană jr. - fiul mogulului de la Etno TV
Un alt june pedelist cu un tată celebru s-a mişcat şi el binişor pe scena politică. Iar în campanie chiar i-a luat faţa seniorului. E vorba despre Honorius Prigoană, fiul mogulului de la Etno TV, Silviu Prigoană. De altfel, tocmai televiziunea e cea care pare să-i fi facilitat ascensiunea tânărului pedelist. Instalat în fruntea organizaţiei PD-L Chicago, desfiinţată de statul american şi mutată cu sediul ulterior în Modrogan 1, Honorius Prigoană a stat mai mult în preajma lui Traian Băsescu în această campanie decât în cluburile de fiţe din Dorobanţi. A fost în grupul restrâns de susţinători ai preşedintelui la cele două confruntări din Parlament, iar în noaptea de 6 decembrie, după anunţul victoriei lui Băsescu, vorbea despre strategia partidului de a forma guvernul la OTV.

Geoană jr., şofer de Dorobanţi la 16 ani
Nu doar copiii lui Traian Băsescu s-au făcut remarcaţi în public în acest an. Mircea Geoană a avut şi el ceva probleme cu juniorul familiei, Alexandru. Potrivit jurnaliştilor de la Academia Caţavencu, Geoană jr. dădea ture cu o maşină Fiat 500, deşi avea doar 16 ani şi nu prea ar fi avut voie la volan. Cel puţin nu al acestui model, după cum susţinea şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Doamna Geoană a declarat că fiul are carnet de conducere. "Este un permis care se obţine la 16 ani, pentru vehicule sub 500 de cmc, de motocicletă sau tot ce se poate conduce la 16 ani. E un articol de lege care reglementează. (...) A dat examen, a făcut şcoala de şoferi, a dat examen pe un Logan..." Numai că jurnaliştii de la Caţavencu spun că Alexandru nu putea face şcoala pe Logan. Poate doar peste vreo doi ani.

Andrei Năstase - vitezistul Kiseleff-ului


Fostul premier PSD Adrian Năstase a început să aibă şi el ceva probleme cu cei mici. Cei mici care au ajuns mari între timp şi de aici şi bătăile de cap specifice vârstei. Nu, nu e vorba despre fete, ci despre viteză. La volan, fireşte. Andrei Năstase a fost oprit de poliţişti în vară după ce a lăsat binişor în urmă suta de kilometri la oră cu Audi A6 în care se afla. Radarul Poliţiei l-a înregistrat cu 140 pe Kiseleff, nu departe de sediul partidului lui tata. Năstase jr. s-a trezit cu permisul suspendat, dar a contestat la tribunal sancţiunea, pe motiv că era urmărit de paparazzi.

Mazăre şi-a urcat copilul pe podium în uniformă nazistă
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reuşit să stârnească un scandal internaţional prin gusturile sale vestimentare extravagante. Şi l-a băgat în el şi pe fiul său. Mazăre a defilat în vara acestui an pe un podium de modă îmbrăcat în uniforme ale armatei germane ce aveau pe ele însemne naziste. Alături de el, îmbrăcat în aceleaşi gen de costume, s-a aflat băiatul său, minor, Răducu.

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii